luni, 16 mai 2011

Buna ziua, Ma numesc Sandor Ovidiu Ionut, si as dori sa-mi sustin lucrarea de atestat. Tema lucrarii fiind Console Game. Lucrarea contine o introducere, un scurt istoric ( cum au aparut consolele game si pe parcurs inbunatarirea acestora). Prima generatie de jociri video fiind aparuta in anul 1972 odata cu aparitia consolei Magnavox Odyssey care a durat pana in anul 1977. Dupa care urmeaza descrierea produsului, o consola de jocuri este un sistem dedicat jocurilor video, ce reprezinta defapt un calculator interanctiv pentru distractie . Elementele consolelorm de jocuri sunt: Cintroller, Sursa de energie, si Consola/Unitatea

3 comentarii:

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

marul spunea...

o , doamne .

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com